2014. február 24., hétfő

A fokhagymakúra

Fokhagyma kúra öregedőknek, hogy minden véredény úgy működjék ahogy annak kell!

Tue, 09 Oct 2012 19:02:17 +0100

25087738

Negyven fölött különösen ajánlott. Aki évente egyszer megcsinálja, az biztosan számíthat rá, hogy az immunrendszere megerősödik, az érrendszere kitisztul, és bizonyos mértékben védetté is válik. Aztán ezek következtében "gyün az egésség min a rosseb"!
Recept:
Végy harminc deka fokhagymát! (pucoltan annyit) Pépesítsd, majd egy befőttes üvegben önst rá annyi tiszta szeszt ( 95%-os alkoholt. ETILT!!!) ami egy ujjnyira ellepi, majd zárd le! (Üvegfüggő. De általában három deci megteszi) Ezt a katyvaszt naponta forgatni kell kb öt-hat napig, majd egy gézszöveten átszűrni. (Csak ami magától kicsepeg. Ne nyomkodd!)
Az így kapott lét egy orvosságos cseppentőbe teszed, és fogyasztod.
Felhasználás:
Első nap reggel egy csepp (teába, vagy gyümölcslébe) délben kettő csepp, este három.
Második nap reggel négy csepp, délben öt, este hat.
Harmadik nap hét-nyolc-kilenc csepp.
Stb. stb.
Egy hét után eljutsz a huszonegy csepphez. Onnan kezdve ugyanilyen módon, csak csökkentve  az adagot, fokozatosan fogyasztod.
Két hét után elfogy a kúra!
És "gyün a egésség"!!!
Na hát arra!
(Mármint "a egésségedre"!)

u.i.
Ne idegeskedj a szag miatt, mert nem lehet érezni a leheleteden! Azt, hogy a kúra közepén mit szól a szonda, azt viszont nem tudom. De felelősséget nem vállalok a jogsidért. Nekem ne hivatkozz arra, hogy " A Vénember mondta"!!! Ha meg már mindegy, akkor inkább pálinkázz! Annak egyértelműbb az aromája...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése