2015. február 2., hétfő
"Ódalas"
Veszem azt a jó húsos oldalast, sóval, fokhagymával, borssal megboldogítom. Egy fémnyelű teflonserpenyőbe pakolom, kevés vizet öntök alá, majd lefedve a sütőbe teszem, és 225 fokon ötven percig sütöm. (párolom)
Közben egy kisebb fej lilakáposztát vörösborban kevés zsiradékon megpárolok. (hagyma, kömény, só cukor, és kevés ecet hozzáadásával)
Ideális esetben hagymás törtburgonyát adok hozzá. Ma krumpli nem lévén egy currys rizst kutyultam némi velőborsóval, és ez is finom volt vele.
Sajnos a fotó az nem sikerült. Kb olyan lett mint amit szemüveg nélkül láttam belőle. :-)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése