Veszel egy kiló "majomot", majd egy "fogótot", jól összefőzöd őket, sóval, ecettel, babérnak levelével, őrölt paprikával, és miegyebekkel ízesíted, behabarod egy kis tejszínes habarással. Ezután, majd tálaláskor pottyantasz belé néhány fasírtot, és fokozódó nyálképződés mellett szívod magadba az illatokat, miközben a fasírtszigetek a lassan bőröződő majomfogóba süppednek...
Na ez megint "ott volt"!
Ott biza!
VálaszTörlésDe mi is? :o))
Oda van az írva: Majomfogó! (Burgonyafőzelék)
VálaszTörlésVagy ha úgy értetted: Ti is itt lehetnétek... :-)
VálaszTörlésHű de jó, ideértem! Ahány ház, annyi krumplifőzelék. Ettem kaporral, tejföllel, paprika nélkül, zöldbabbal.... De a fasírt, az kb. mindenhol egyforma.
VálaszTörlés... Hol az az "ott"?
:-)
Tudóóóód! Ittott...
VálaszTörlésNa és pont azért nem éreztem késztetést a receptírás részleteire... :-)