2014. augusztus 21., csütörtök

Kényeztető gyümisali

Egy kis tálkába tisztára mosott, félbe-negyedbe vágott, földieperszemeket, majd először hosszában, majd keresztben bevágott, így apró darabokra hulló kopaszbarackot dobok. Összekeverem, megszórom egy kis porcukorral, majd egy jó adag tejszínhabbal a tetején tálalom.
Hmm...
Fotó nincs. Megettem a modellt.

2 megjegyzés:

  1. Ejnye, no! Ha nincs fotód, mire csorgassam a nyálam? Apellálok! :o))))

    Nagyon szeretem a gyümölcs-salátákat is. Mindenféléből szoktuk készíteni. Ami éppen van a lakásban. Utoljára, egy héttel ezelőtt alkottam szilvából, almából, őszibarackból, körtéből, görögdinnyéből, citrommal locsolgatva. Egy nap után egy érdekes ízű, de finom desszert lett belőle. :o)))

    VálaszTörlés