2015. január 10., szombat

Fasírt szigetek





Veszel egy kiló "majomot", majd egy "fogótot", jól összefőzöd őket, sóval, ecettel, babérnak levelével, őrölt paprikával, és miegyebekkel ízesíted, behabarod egy kis tejszínes habarással. Ezután, majd tálaláskor pottyantasz belé néhány fasírtot, és fokozódó nyálképződés mellett szívod magadba az illatokat, miközben a fasírtszigetek a lassan bőröződő majomfogóba süppednek...

Na ez megint "ott volt"!

5 megjegyzés:

  1. Oda van az írva: Majomfogó! (Burgonyafőzelék)

    VálaszTörlés
  2. Vagy ha úgy értetted: Ti is itt lehetnétek... :-)

    VálaszTörlés
  3. Hű de jó, ideértem! Ahány ház, annyi krumplifőzelék. Ettem kaporral, tejföllel, paprika nélkül, zöldbabbal.... De a fasírt, az kb. mindenhol egyforma.

    ... Hol az az "ott"?

    :-)

    VálaszTörlés
  4. Tudóóóód! Ittott...

    Na és pont azért nem éreztem késztetést a receptírás részleteire... :-)

    VálaszTörlés